Evenementen beveiliging

Veiligheid op evenementen

Bij ieder evenement staat veiligheid op de eerste plaats. KARA Security heeft jarenlange ervaring op het gebied van evenementen beveiliging van zowel grote- als kleinschalige evenementen.

Evenementenbeveiliging wordt ingezet om bijvoorbeeld festivals, congressen, voetbalwedstrijden en concerten in goede banen te leiden. Ieder soort evenement trekt een ander soort publiek en volume aan waar onze beveiligers van KARA Security doelmatig op inspelen.
Onze gediplomeerde en getrainde evenementbeveiligers zorgen voor veiligheid, maar tegelijkertijd staat gastvrijheid en gastgerichtheid ook op onze prioriteitenlijst. Het is natuurlijk belangrijk dat bezoekers zich zowel veilig als welkom voelen tijdens jouw evenement. 

Er bestaat tijdens zowel grote en kleine evenementen altijd kans op incidenten, (medische) ongevallen en zelfs overmatig gebruik van verdovende middelen. Uit een risicoanalyse en een uitgebreid kennismakingsgesprek kunnen we op basis van jouw specifieke wensen, behoeften en wettelijke verplichtingen bepalen hoeveel beveiligers er op locatie nodig zijn. Onze beveiligers waarborgen de veiligheid met behulp van zowel zichtbare, als minder zichtbare beveiliging. Omdat iedere situatie vraagt om andere beveiligingsbehoeften, bieden wij beveiliging aan op maat.
5/5

Heeft u vragen?

Vul uw gegevens in het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Wij zijn werkzaam door heel Nederland en hebben veel ervaring opgedaan en ons enorm ontwikkeld in de laatste jaren.
KARA security is een professionele organisatie op wie opdrachtgevers kunnen vertrouwen.

Bel ons direct

+31 634 366 631

Contactformulier