Ad-hoc/calamiteiten

Spoedbeveiliging

Op bepaalde situaties kunt u zich onmogelijk voorbereiden, maar direct schakelen is daarbij meer dan vereist. Met de ad-hoc benadering van KARA Security ontzorgen we u volledig, zodat elke situatie snel onder controle is. In situaties zoals een inbraak, een raamkraak, een brand of een calamiteit kan spoedbeveiliging gewenst zijn.

Ten tijde van calamiteiten wilt u vanzelfsprekend dat uw eigendommen en/of medewerkers geen gevaar lopen. Onze spoedbeveiliging zorgt voor een gepaste oplossing in elke situatie, waarbij we zoveel mogelijk uw persoonlijke eigendommen en medewerkers in bescherming nemen. Ook wanneer uw eigen beveiliger (tijdelijk) afwezig is, weten wij met onze spoedbeveiliging en erkende trainingen geruisloos in te vallen.

De ervaren beveiligers van KARA Security helpen u in elke denkbare situatie. Spoedbeveiliging kent geen avondklok. Wij staan dag en nacht paraat om calamiteiten zo adequaat mogelijk op te lossen. Een brand of een inbraak brengt risico’s voor de gezondheid met zich mee. U kunt in dergelijke gevallen vertrouwen op de expertise van de beveiligers van KARA Security.

Meer weten over onze spoedbeveiliging? Neem dan contact op met KARA Security wij vertellen u graag hoe we omgaan met ad-hoc of acute problematiek. Direct een beveiliger nodig? Dan kunt u vertrouwen op onze calamiteiten service.

5/5

Heeft u vragen?

Vul uw gegevens in het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Wij zijn werkzaam door heel Nederland en hebben veel ervaring opgedaan en ons enorm ontwikkeld in de laatste jaren.
KARA security is een professionele organisatie op wie opdrachtgevers kunnen vertrouwen.

Bel ons direct

+31 634 366 631

Contactformulier