Zorgbeveiliging

Veiligheid in de zorg

Veiligheid in de zorg is een groot begrip. Zorgbeveiliging gaat dan ook net een stap verder dan reguliere beveiliging. dit komt door de bijzondere aard van werkzaamheden van beveiliging in bijvoorbeeld ziekenhuizen, verzorgingshuizen, maar ook in de geestelijke gezondheidszorg en andere zorginstellingen.

Vloeken, bedreigingen en fysiek geweld: helaas komt het steeds vaker voor in zorginstellingen. Hierdoor voelen zorgmedewerkers zich regelmatig onveilig op het werk. Zorgbeveiliging kan uitkomst bieden. De veiligheid in de zorg, en dus ook in het ziekenhuis is van essentieel belang voor het personeel en haar patiënten.

Ziekenhuizen en sommige andere zorginstellingen zijn vrij toegankelijk voor iedereen, ook voor bezoekers die er wellicht niks te zoeken hebben. Onze zorgbeveiligers zorgen ervoor dat er in geen van deze instellingen vervelende situaties voordoen en handelt op een juiste, preventieve manier. Vooral in tijden van drukte is het de taak van onze zorgbeveiligers om het ziekenhuispersoneel zo veel mogelijk te ontzorgen. Door een proactieve, gastvrije en zorgzame houding zorgen onze beveiligers voor een prettige sfeer bij de bezoekers, patiënten en personeel. 

Om onze zorgbeveiligers scherp te houden, en inzetbaar welke situatie dan ook, zorgt KARA Security ervoor dat de zorgbeveiligers getraind zijn en precies weten hoe zij moeten handelen in verschillende situaties. De aanpak voor zorgbeveiliging verschilt per zorginstelling. De werkzaamheden van een beveiliger in de zorg kunnen daardoor sterk variëren. De kans bestaat altijd dat er een incident ontstaat met een agressieve bezoeker, patiënt of een ongeluk. De risico’s hiervan zijn divers, waarbij de gevolgen niet onderschat mogen worden. Onze zorgbeveiligers zijn daarom voorbereid op de meest onverwachte situaties.

5/5

Heeft u vragen?

Vul uw gegevens in het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Wij zijn werkzaam door heel Nederland en hebben veel ervaring opgedaan en ons enorm ontwikkeld in de laatste jaren.
KARA security is een professionele organisatie op wie opdrachtgevers kunnen vertrouwen.

Bel ons direct

+31 634 366 631

Contactformulier